mandag, april 22, 2019

 

Rekrutteringsdommerkurs i Kristiansund


I uke 48 arrangerer Nordmøre og Romsdal Fotballkrets i samarbeid med Clausenengen FK Rekrutteringsdommerkurs i Kristiansund.

 

Rekrutteringsdommerkurset gir deg en innføring i spilleregler, holdninger og annet nyttig. Etter endt kurs kan man dømme 11èr, 9èr og 7èr fotball. Deltakere på kurset bør være 15 år.

Mer info om kurset, tid og sted finner du her: http://www.fotball.no/Kretser/NogR/Dommer/2014/Rekrutteringsdommerkurs-i-Kristiansund/

 

 

 

Oppfordrer alle klubbene rundt i hele kretsen til  å gjøre en jobb med å finne interesserte deltakere til kurset. I 2015-sesongen kommer klubbene til å få større ansvar med å sette opp dommere selv i flere klasser, og da er det lurt å ha kvalifiserte dommere – benytt dere av sjansen nå!

 

Dommerkontakt i klubb har og får en viktig rolle her, og burde allerede nå engasjere seg i arbeidet med å skaffe flere dommere i egen klubb!

 

Nordmøre og Romsdal Fotballkrets kommer også til å arrangere kurs i Molde før jul – info om dette kommer i løpet av de nærmeste dagene.

 Publisert 04.11.2014 av Anita
 
 (C) Smøla I.L. | system: ROW fra ramvik.no