mandag, april 22, 2019

 
Årsmelding - håndball


Det har vært 1 trening hver mandag for begge gruppene. Vi som trenere synes det har fungert optimalt med disse treningene etter hverandre, da de gjør det lettere å konsentrere tidsbruken på håndball.

Yngste handballgjengen drog på Buvikcup i Skaunhallen helga 2.-3. mars hvor tre lag deltok fra oss. Det ble en kjempesuksess, hvor deltakerne lærte utrolig mye og ble skikkelig motiverte som vi merket på treningene etter cupen. Samtidig var det veldig sosialt med pizza og bowling, samt muligheten å kjøre alle ungene i minibuss.

Med eldste gjengen var det planlagt å delta på Rosecupen i Molde i mai, men på grunn av for få deltakere kunne vi ikke til slutt. Utrolig surt, både for planlegger og de gjenstående deltakerne. Eldste gjengen har dermed ikke spilt noen kamper i 2013, og her merker vi frafallet best.

Høsten 2013 åpnet vi opp for at voksne også kunne delta på den eldste gruppen ved interesse, og det er nå flere som deltar på det. Leker også med tanken på å utvide dette tilbudet fra høsten 2014.

Plan for 2014.

Dra på Ørlandscup siste helg i mars med minste gruppen med J10 og G10 lag. Gjennomføre flere treningskamper mot nabokommuner, særlig Aure, men skal prøve å få til flere plasser. Gjelder for begge gruppene

Publisert 15.03.2014 av Anita
 
 (C) Smøla I.L. | system: ROW fra ramvik.no